Eurogamer.se

Rockstar överväger GTA V till PC och Wii U

Utesluter inte något

Det är inte länge sedan Rockstar avslöjade att GTA V kommer att släppas under våren 2013. I samband med denna utannonsering bekräftades det att spelet kommer till både PlayStation 3 och Xbox 360, men inget sades om PC eller Wii U.

Nu har Rockstars Dan Houser i en intervju med IGN sagt att de inte utesluter något och att GTA V kan finna sin väg till såväl PC som Wii U. Houser säger att de måste se till marknaden och affärsmöjligheterna på de olika plattformarna.

"Om marknaden finns på Apples maskiner så gör vi något för Apples maskiner. Det är det roliga med vad vi gör", säger Houser.

Personligen tror jag garanterat att vi kommer få se GTA V till PC, men vad tror du om chanserna för en release till Wii U?

Ny trailer för Grand Theft Auto 5

Kommentarer (9)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!