Eurogamer.se

Stor patch för Assassin's Creed III på gång

Ska släppas i slutet av veckan

En enorm patch är på väg till PlayStation 3- och Xbox 360-versionerna av Assassin's Creed III (9/10), berättar Ubisoftspelets officiella forum. Patchen planeras att släppas i slutet av denna vecka och kommer att åtgärda hundratals saker.

Bland annat ska problem med synkning i vissa uppdrag i enspelarläget åtgärdas, likaså buggar i alternativa mål i vissa uppdrag och mängder av sidouppdrag. En rad problem i flerspelarläget kommer också att fixas.

En bugg som ska fixas är den som visar ikonen för Benedict Arnold-uppdragen i Xbox 360-versionen av spelet, då dessa är exklusiva för PlayStation 3. Ubisoft har också meddelat att PC-versionen av spelet kommer att lanseras med denna uppdatering för att redan från start minimera antalet buggar.

Eftersom listan över saker som fixas i patchen innehåller en del spoilers har vi inte publicerat den här. Istället kan ni läsa den på spelets officiella forum, som det finns länkat till ovan.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!