Eurogamer.se

Uppdatering 2.0 snabbar upp webbläsaren på PS Vita

Och du behöver inte avsluta spel för att använda den

Senare i veckan är det tänkt att uppdatering 2.0 till PlayStation Vita ska lanseras. Detta som ett steg inför lanseringen av PlayStation Plus på Vita, men en förbättring som 2.0 gör som det inte har pratats speciellt mycket om är webbläsaren.

PlayStations Shuhei Yoshida skrev i morse på Twitter att en rad förbättringar gjorts för just Webbläsaren på Sonys bärbara konsol. Den största nyheten är att webbläsaren nu kan användas utan att stänga ner spel eller andra program. Hastigheten på webbläsaren har dessutom snabbats upp.

Uppdatering 2.0 kommer hit till Sverige på onsdag i samband med uppdateringen av PlayStation Store och lanseringen av PlayStation Plus för Vita.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!