Eurogamer.se

Wii U-användare hittar hemliga spel i konsolens menyer

Nintendo kommenterar det inträffade

En Wii U-användare har lyckats komma åt ett hemligt område på konsolens Miiverse-område. Där hittade användaren även flera olika ännu inte utannonserade titlar listade. Bevis på detta dök snabbt upp på NeoGAF.

Bland annat dök det upp titlar som Yoshi Land Wii U, Soul Hackers, Metal Gear Solid, Metroid, Final Fantasy 3 och Dragon Quest 10.

Nintendo har kommenterat händelsen och säger till GamesIndustry International att det bara rör sig om en testmeny och att denna nu har plockats bort och inte längre är tillgänglig. Förmodligen stämmer detta, men om vi har tur kan några av dessa titlar ändå vara på gång till Nintendos nya konsol.

Vilken av dem skulle ni helst se till Wii U?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!