Eurogamer.se

EsportSM på Deamhack Winter 2012

Tävlingar på högsta nivå

Vinterupplagan av en av världens största datorfestivaler, DreamHack, närmar sig med stormsteg och en av de stora grejerna på festivalen är givetvis E-sport.

EsportSM är en relativt ny kreation som startats av DreamHack själva tillsammans med Inferno Online. Säsongen pågår ifrån oktober 2012 till juni 2013 och nu i helgen går alltså en av deltävlingarna av stapeln.

Spelen det tävlas i är FIFA 13 (9/10), Street Fighter IV Arcade Edition (8/10), Starcraft II (10/10) och Counter Strike: Global Offensive (6/10). SVT och flera andra strömningstjänster kommer att sända live ifrån de flesta av tävlingarna. Mer information och hålltider hittar du på tävlingens officiella hemsida.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!