Eurogamer.se

Ratchet & Clank: QForce försenat till Vita

Släpps nu först i januari

Sony har meddelat att PS Vita-versionen av Ratchet & Clank: QForce, eller Full Frontal Assault som det heter i Nordamerika, har blivit försenad. Spelet släpps till PlayStation 3 redan nästa vecka och Vita-versionen var tänkt att lanseras sida vid sida med den stationära, men så blir alltså inte fallet.

Enligt Sony behöver utvecklarna mer tid på sig att finputsa Vita-versionen och därför ska spelet släppas först i januari nästa år. Inget exakt släppdatum har givits, men Vita-versionen kommer fortfarande att vara gratis för de som köper PS3-versionen.

Som plåster på såren kommer det första nedladdningsbara materialet till spelet att vara gratis. Ser du fram emot QForce?

Första trailern för Ratchet & Clank: Full Frontal Assault

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!