Eurogamer.se

Jetpack Joyride till PlayStation idag

Versioner till PS3, Vita och PSP

iOS- och Android-klassikern Jetpack Joyride är på väg till PSN. I samband med dagens uppdatering kommer spelet, skapat av Halfbrick Studios, att släppas till PlayStation 3, Vita och PSP som en PlayStation Mini, avslöjar den officiella PlayStation-bloggen.

Spelet har i dagsläget laddats ner över 35 miljoner gånger till diverse plattformar och nu kommer Barry Steakfries och hans jetpack alltså till PlayStation också. Spelet kommer att kosta runt 40 kronor och innehåller 12 olika jetpacks och en del bonusmaterial för den nya versionen.

I Jetpack Joyride gäller det att komma så långt som möjligt på din flykt ut ur ett hemligt laboratorium med hjälp av en jetpack, samt flera andra hjälpmedel som draken Mr Cuddles, en dräkt som ändrar gravitationen och mycket annat. En trailer för PSN-versionen finns nedan.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!