Eurogamer.se

PlayStation Plus finns nu till Vita

Ladda hem Uncharted och Gravity Rush gratis

I samband med veckans uppdatering av PlayStation Store senare idag är det tänkt att betaltjänsten PlayStation Plus ska lanseras för den bärbara konsolen PS Vita. Men redan nu finns de erbjudanden som är knutna till tjänsten tillgängliga i onlinebutiken.

Där kan spelare hitta Uncharted: Golden Abyss (7/10), Gravity Rush (9/10), Tales from Space: Mutant Blobs Attack och Chronovolt helt gratis. Precis som till PlayStation 3 kommer nya gratisspel erbjudas varje månad tillsammans med andra rabatter. Sparfiler kan nu också synkas via molnlagring som har utrymme på 1 GB.

Utöver dessa gratistitlar kan du köpa flera andra Vita-spel till kraftigt rabatterade priser. Sonys betaltjänst går enligt mig från klarhet till klarhet och när PlayStation Plus nu finns till Vita också ser jag ingen anledning att inte investera. Eller vad tycker du?

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!