Eurogamer.se

Portal 2 till PC får stöd för spel vid delad skärm

Samarbeta i soffan med en vän

En ny patch till PC-versionen av förra årets bästa spel, Portal 2 (9/10) gör det möjligt att spela med delad skärm, meddelar Valve. Den nya patchen gör att spelet kan använda Big Picture mode, ett alternativ för de som hellre spelar i tv-soffan med en handkontroll.

När patchen installerats kan två spelare alltså hjälpas åt på delad skärm i spelets samarbetsläge. Detta är en funktion som PS3- och Xbox 360-versionerna haft sedan lanseringen. Uppdateringen hittas nu på Steam och ska även justera ett par buggar i spelet.

Äntligen får alltså PC-spelare möjligheten att spela som de charmiga robotarna Atlas och Peabody på delad skärm. Är det något som du kommer att prova på?

Portal 2 co-op - de första 15 minuterna

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!