Eurogamer.se

PS Plus-medlemmar får Music Unlimited för kraftigt rabatterat pris

Reklamfri musik i ett år för 11,99 Euro

Ett riktigt intressant erbjudande för PlayStation Plus-medlemmar har dykt upp på den officiella PlayStation-bloggen. Om du är musikintresserad kan du nämligen köpa en ett år lång prenumeration på Sonys musiktjänst Music Unlimited för endas 11,99 Euro, vilket motsvarar drygt 110 kronor.

Denna rejäla prissäkning kapar hela 90 procent av den vanliga kostnaden, och priset hamnar bara lite över konkurrerande tjänsten Spotifys månadskostnad.

Om du väljer att investera i Music Unlimited kommer du att kunna använda tjänsten på sina Sony-konsoler, men även på din dator och Android- eller iOS-enhet. Erbjudandet gäller fram till årsskiftet. Är Music Unlimited något som du skulle kunna testa på?

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!