Eurogamer.se

Space Harrier på väg till 3DS

Klassiker från 80-talet kommer tillbaka

Rykten kring en Nintendo 3DS-version av Segas klassiker Space Harrier har börjat dyka upp på nätet. En artikel från japanska Gamer overnight (som översatts på NeoGAF) var den första källan för information gällande spelet. I artikeln kan vi också läsa om Segas planer för ytterligare 3D-versioner av sina äldre titlar.

Utöver dessa rykten finns det inga officiella detaljer och Sega har ännu inte kommenterat det hela. Därför vet vi inte när spelet kan tänkas släppas eller om det ens är planerat att släppas i Sverige.

Enligt artikeln ska spelet släppas till Nintendos eShop, så det är bara att vänta på ett officiellt utannonserande från Sega eller Nintendo. Vilka andra spel från Segas glansdagar skulle du vilja se på 3DS?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!