Eurogamer.se

Vad spelar du i helgen? [vecka 47 2012]

Vi frågar - du svarar!

Om du lyssnar på Nintendo börjar den nya konsolgenerationen med Nintendo Wii U - en maskin som vi äntligen har fått skickat till oss! Det innebär att jag och vänner ska spela New Super Mario Bros. U (Wii U) och Nintendo Land (Wii U) nu under helgen, samtidigt som jag ska hårdgranska maskinen och dess egenskaper. En hårdvarurecension kommer däremot att dröja lite eftersom deras onlinetjänst inte blir aktiv förrän vid lansering.

Men spelen kommer vi att recensera så fort som bara möjligt, och som det ser ut just nu kommer vi att recensera samtliga lanseringstitlar!

David är på Dreamhack under helgen, men sedan kastar han sig in i kartingvärlden med Sonic & All-Stars Racing: Transformed (360, 3DS, PC, PS3, Vita) och F1 Race Stars (360, PC, PS3).

Fredrik håller sig upptagen med Epic Mickey: The Power of 2 (360, PS3, Wii), Midway Arcade Origins (360, PS3) och Silent Hill: Book of Memories (Vita).

Jimmy fortsätter att hålla sin Nintendo 3DS varm med Paper Mario: Sticker Star (3DS).

Joakim har hårdtränat med Nike+ Training (360) för att klara av helgens Dreamhack, och sedan hoppar han in i LEGO Lord of the Rings (samtliga format).

Johan målar snyggt i Okami HD (PS3).

Kristoffer pysslar med Professor Layton and the Miracle Mask (3DS) innan han sätter tänderna i ett gäng olika spel till Wii U.

Mattias är färdig med A Game of Dwarves (PC), så han sitter numera med Emergency 2013 (PC) och Primordia (PC).

Mikael sliter som ett djur med MMO-spelet Planetside 2 (PC).

Men nu vill vi veta vad du spelar - så, vad spelar du i helgen?

Kommentarer (11)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!