Eurogamer.se

Detaljer kring rally-expansionen till Forza Horizon

Playground Games vill erbjuda en äkta rallyupplevelse

När Forza Horizon (10/10) släpptes tidigare i höstas började utvecklarna Playground Games tala om en rally-expansion som skulle släppas under december månad. Sedan dess har detaljerna varit få, men nu lyfter utvecklarna på locket.

I en intervju med IGN berättar spelets design director Ralph Fulton att de satsar på att erbjuda en äkta rallyupplevelse. Fulton berättar att arbetet med expansionen pågått sedan spelet släpptes och att utvecklarnas mål är att expansionen ska fånga den rallykänsla som huvudspelets off road-banor försökte förmedla.

"Expansionen kommer inte vara en del av den öppna världen eftersom vi har ändrat ganska mycket i den och därför skulle det bli väldigt svårt att synka mellan spelare som har köpt expansionen och de som inte har det", säger Fulton.

Istället kommer spelare att anmäla sig till Horizon Rally Championship för att sedan förflyttas till ett nytt spelläge där de nya banorna finns.

"Jag vill inte prata om specifika siffror, men jag tror att vi har sju individuella rallyn i expansionen. Varje event är uppdelat i flera sträckor också, precis som riktig rally. Vi försöker att gå lite djupare in i rallyupplevelsen och erbjuda upplevelsen av en bil på en krokig, intensiv och backig sträcka."

Forza Horizon - Lanseringstrailer

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!