Eurogamer.se

Inget flerspelarläge i BioShock Infinite

Ken Levine ger klara besked

Ken Levine, chef för Irrational Games, har meddelat att det inte kommer finnas något flerspelarläge i BioShock Infinite, som släpps tidigt nästa år. Det hela avslöjades när Levine svarade på frågor angående spelet på Twitter.

Detta bör inte komma som någon stor överraskning då ett flerspelarläge aldrig utannonserats för spelet, men samtidigt är det något som de flesta stora titlar lanseras med idag. Dessutom hade BioShock 2 (8/10) ett flerspelarläge, även om det spelet gjordes av andra utvecklare.

Det verkar alltså som att Levine och hans grupp har fokuserat helt och hållet på en stark enspelarkampanj. Om de lyckas leverera får vi se i februari 2013, då BioShock Infinite släpps till PC, PlayStation 3 och Xbox 360.

Ny trailer för Bioshock Infinite

Kommentarer (6)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!