Eurogamer.se

Klassiska Mario-banor blir nedladdningsbara

Släpps gratis till New Super Mario Bros. 2

Nintendos VD Satoru Iwata har utannonserat "Golden Classic Course" till New Super Mario Bros. 2 (7/10). Det rör sig om ett nedladdningsbart paket med banorna 1-1, 1-2 och 1-4 från Super Mario Bros samt banorna 1-1 och 1-5 från Super Mario Bros 3. Samtliga banor kommer att innehålla hemliga vägar som tar spelaren till nya, klassiska platser.

Dessa banor kommer att släppas gratis för att fira 300 miljarder samlade mynt i spelet. Än så länge är banorna bara utannonserade för den japanska marknaden, där de inledningsvis kommer att vara gratis.

Förhoppningsvis kommer dessa banor att bli tillgängliga för resten av världen också, så att alla kan ta del av ett stycke Mario-historia. I Japan kommer banorna att finns gratis från och med idag fram till den 1 januari.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!