Eurogamer.se

Nya spellägen till Dragon's Dogma nästa vecka

Hard mode och Speedrun mode

Capcom har meddelat att två nya spellägen kommer att släppas till Dragon's Dogma (7/10) nästa vecka, den 4 december. Uppdateringen, som kommer att vara gratis, går under namnet A Trial for Adventures - Challenge Pack.

De nya spellägena är Hard mode och Speedrun mode och som namnen antyder handlar det om en ny svårighetsgrad och ett läge där det gäller att vara så snabb som möjligt. Utöver detta bjuds det på ny utrustning som kan låsas upp samt fyra nya dräkter.

En tredje expansion till spelet, med namnet Dark Arisen är planerad för lansering nästa år. Detaljer kring denna är få i dagsläget, men sparfiler från originalet ska kunna föras över.

Ser du fram emot nya utmaningar i Dragon's Dogma?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!