Eurogamer.se

Rykte: Wii Mini släpps i december

Ännu mindre version av Nintendos konsol

Det verkar som att Nintendo kommer att släppa en omdesignad version av deras Wii. Konsolen ska enligt rykten gå under namnet Wii Mini och planeras att lanseras redan den 7 december, alltså nästa vecka.

Rapporten kommer från Nintendo World Report och enligt dem ska konsolen levereras med en Wii sensor bar, en Wiimote Plus och en nunchuck. Användare på NeoGAF har dessutom hittat bilder på hur konsolen ska se ut, då den tydligen ska finnas tillgänglig för förhandsbokning hos kedjan Best Buy och bilden ligger upplagd på deras server.

1

Nintendo har ännu inte uttalat sig om den eventuella existensen av en Wii Mini, men företaget har en lång historia av att släppa mindre modeller av flera konsoler mot slutet av deras livscykler, så det känns inte alls osannolikt att vi faktiskt har en Wii Mini i butik nästa vecka.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!