Eurogamer.se

Ace Combat: Assault Horizon till PC nästa år

Fördröjd start jämfört med konsolversionerna

Namco Bandai har avslöjat att deras Ace Combat: Assault Horizon (7/10) ska släppas till PC under första kvartalet 2013. Spelet släpptes ursprungligen till Xbox 360 och PlayStation 3 i oktober 2011.

PC-versionen av spelet kommer att släppas både i butik och för digital nedladdning och Namco Bandai meddelar att det även blir tillgängligt digitalt via PlayStation Network från och med i dag och på Xbox Live Games on Demand från den 18 december.

När spelet släpptes 2011 skrev Gabriel Johansson i sin recension att Assault Horizon har flera brister, men ändå är "det mest underhållande flygspelet på mycket länge." Har du spelat Assault Horizon och vad tycker du i så fall? Eller kommer du ta chansen att skaffa det digitalt eller till PC?

10 minuter från Ace Combat: Assault Horizon

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!