Eurogamer.se

Battlefield 3: Aftermath ute idag på PlayStation 3

Del av veckans PS Store-uppdatering

PlayStation 3-spelare som dessutom använder sig av tjänsten Battlefield Premium kan idag ladda ner den senaste expansionen till DICE:s populära förstapersonsskjutare. Expansionen, som är den fjärde i ordningen, går under namnet Aftermath och bjuder på nya kartor, vapen och spellägen.

En hel del annat smått och gott finns att ta del av i veckans uppdatering av PlayStation Store. Expansionen Omega till Mass Effect 3 (10/10) släpps för den som vill fortsätta äventyren i universum, på fredag släpps Ratchet & Clank: QForce till PlayStation 3. Spelet kostar 135 kronor och ger även tillgång till PS Vita-versionen som släpps i januari.

Vi ser dock fortfarande inte skymten av varken Counter-Strike: Global Offensive (6/10) eller Retro City Rampage, som båda efterfrågats under lång tid.

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!