Eurogamer.se

Dishonored säljer bättre än väntat

Kan utvecklas till ny spelserie, säger Bethesda

Bethesdas marknadschef Pete Hines har i en intervju med Destructoid avslöjat att Dishonored (9/10) sålt betydligt bättre än väntat och att företaget nu lagt till spelet i sitt stall av spelserier, vilket förmodligen innebär att vi kommer att få se en uppföljare till Corvos äventyr.

Hines säger i intervjun, utan att avslöja specifika försäljningssiffror, att spelet har sålt väldigt bra.

"Det är väldigt häftigt eftersom det är ett helt nytt spel som inte är en del av en serie och som konkurrerar mot mängder av stortitlar under det här kvartalet. Så vi är naturligtvis väldigt nöjda och uppskattar alla fans som har stöttat Dishonored och Arkane. Det står klart att vi har en ny franchise", säger Hines.

Vad skulle du vilja se från en uppföljare till Dishonored?

Mordmontage från Dishonored

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!