Eurogamer.se

Första detaljerna kring Bungies nya spel

Dokument från Destiny läcker ut

De första detaljerna kring Bungies kommande spel Destiny har läckt ut på nätet. Det hela kom fram efter att IGN rapporterat om läckta dokument, som bland annat avslöjar delar av spelets handling och mycket annat.

Spelets handling ska utspelas 700 år in i framtiden på den sista staden på jorden, i ett solsystem som är fyllt av rester från mänsklighetens guldålder. Ett gigantiskt, utomjordiskt skepp vilar i rymden likt en andra måne och är jordens beskyddare.

Samtidigt håller en utomjordisk ras på att närma sig från universums utkanter, fast beslutna om att ta kontroll över jorden och den sista staden. En grupp krigare som kallas "knights" får i uppdrag att försvara mänskligheten.

1

Sedan läckan inträffade har Bungie bekräftat att dokumenten är äkta och de har även släppt den första officiella konceptbilden från spelet.

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!