Eurogamer.se

Öppen beta för End of Nations uppskjuten på obestämd tid

Spelet behöver poleras

Under de senaste månaderna har fyra omgångar av stängt betatestande pågått för spelet End of Nations. En öppen beta har länge varit planerad, men nu har utvecklarna Trion Worlds beslutat att skjuta upp denna på obestämd tid. Detta meddelar de via sin officiella Facebook-sida.

"Trots att vi har tagit emot mängder av positiv feedback har den slutna betan också identifierat flera viktiga områden i spelet som behöver poleras och förbättras. Som en följd av detta har vi valt att skjuta upp den öppna betan på obestämd tid."

Den öppna betan var planerad att lanseras någon gång under hösten i år, men något släppdatum för det färdiga spelet har aldrig spikats. Nu verkar det alltså som att lanseringen kommer att dröja ytterligare.

End of Nations innehåller en hel del action

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!