Eurogamer.se

PS Plus i december bjuder på Arkham City, Limbo och Mortal Kombat

Mängder av stortitlar för prenumeranter

Den officiella PlayStation-bloggen har idag avslöjat de spel som kommer att bli gratis för PS Plus-medlemmar i december månad. Och det bjuds på en hel hög stora titlar.

Den 5 december blir nämligen Batman: Arkham City (10/10) och Vanquish (8/10) tillgängliga gratis tillsammans med indie-klassikern Limbo. En vecka senare, den 12 december, släpps skjutarspelet Big Sky Infinity till både PS3 och Vita. Spelet stöder Cross Play, så du kan synka din sparfil och fortsätta spela även när du inte är hemma.

Den 19 december bjuds det på fler Vita-spel då den bärbara versionen av Mortal Kombat (förhandstitt) blir tillgänglig gratis. Strax före jul, den 21 december, kommer ytterligare ett spel till både PS3 och Vita med stöd för Cross Play, nämligen plattformsspelet Knytt Underground.

Utöver detta tillkommer det som vanligt ytterligare rabatter och specialerbjudanden, så de flesta lär kunna hålla sig sysselsatta under hela julen.

Kommentarer (8)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!