Eurogamer.se

Samarbetsläge i nästa Assassin's Creed?

Ubisofts marknadsundersökning väcker frågan

Ubisoft funderar på ett samarbetsläge i nästa Assassin's Creed - om det är vad publiken vill ha.

I företagets årliga marknadsundersökning frågar de bland annat vad spelare tycker om "att en vän ska kunna delta i spelet för att hjälpa till när som helst under kampanjen" (via The Gaming Liberty).

De undrar också hur troligt det är att spelaren ska köpa ett spel i serien om det kommer ut redan nästa år och ber om en jämförelse med andra titlar - bland annat undrar Ubisoft vad spelaren tycker om Uncharted 3.

Förra året skickades en liknande enkät ut och där fick potentiella kunder ta ställning till om de ville ha en berättelse som utspelade sig under "konfrontationen mellan brittiska kolonialherrar och den amerikanska ursprungsbefolkningen under den amerikanska revolutionen". Känns det bekant?

Assassin's Creed 3.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!