Eurogamer.se

Yoshi's Land Wii U listat av återförsäljare

Samma sajt som läckte Wii Mini

Marios gamla trotjänare Yoshi kan få ett eget spel på Wii U. Ett spel till konsolen med titeln Yoshi's Land har dykt upp på webbutiken Best Buys hemsida - samma sajt som häromdagen läckte uppgifterna om Nintendos Wii Mini.

"Ta med Yoshi på ett episkt äventyr som du inte kommer att glömma i Yoshi Land till Nintendo Wii U. Kolla in Yoshi som du aldrig sett honom förut: i lysande hög upplösning. Njut av dubbla kontrollskärmar tack vare Wii U Touchscreen GamePad medan du också kommer att kunna uppleva fullständig sammankoppling med Nintendos Miiverse-tjänster", skriver Best Buy om spelet.

Samma speltitel dök förra vecka upp i just applikationen Miiverse när användare av misstag fick tillgång till en testsida.

Nintendo har inte kommenterat uppgifterna.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!