Eurogamer.se

Vad spelar du i helgen? [vecka 48 2012]

Vi frågar - du svarar!

Nästa konsolgeneration började idag, och därför sitter jag med en stor hög Wii U-spel som ska recenseras. Först och främst är det prioritet på New Super Mario Bros. U (Wii U), sedan blickar jag åt titlar som redan finns på andra format, men som förhoppningsvis har bidragit med något nytt istället för att enbart presentera saker vi redan har fått.

I övrigt har jag dessutom tre spel som ska förhandstestas. Devil May Cry (360, PC, PS3), Sly Cooper: Thieves in Time (PS3) och CastleStorm (360). Och några ytterligare titlar. Vem ljög och sa att december skulle vara en lugn månad?

David återgår till Vita-spelandet med plattformens version av Sonic & All-Stars Racing: Transformed (Vita).

Fredrik använder också sin Vita, men ägnar sig hellre åt skräck i Silent Hill: Book of Memories (Vita). Sedan tidigare är han klar med retrosamlingen Midway Arcade Origins (360, PS3), däremot pågår fortfarande arbetet med Zone of the Enders: HD Collection (360, PS3).

Jimmy fortsätter att ägna tid åt Paper Mario: Sticker Star (3DS).

Joakim testar Tank! Tank! Tank! (Wii U) och ZombiU (Wii U) med sin nya konsol, men håller även på att spela Nike+ Training (360) och Borderlands 2: Mr. Torgue's Campaign of Carnage (360, PC, PS3).

Johan tar sig an Ratchet & Clank: Q-Force (PS3) och Okami HD (PS3).

Kristoffer är den tredje i redaktionen med en Wii U, och för honom är det Ben 10: Omniverse (Wii U) och 30 Great Games: Obstacle Arcade (Wii U) som gäller. Som en liten bonus har han även The Sims: Årstider (Mac, PC).

Mattias fortsätter att vurma för sin PC med titlar som Emergency 2013 (PC) och Primordia (PC).

Mikael är helt inne i MMO-världen Planetside 2 (PC).

Simon retrofestar med Baldur's Gate: Enhanced Edition (PC) och festar vanligt med Rise of the Guardians (360, 3DS, DS, PS3, Wii, Wii U).

Men nu vill vi veta vad du spelar - så, vad spelar du i helgen?

Kommentarer (13)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!