Eurogamer.se

Rayman Legends sägs släppas i februari

Ubisoft: "Mer information inom kort"

Rayman Legends var planerat som en av lanseringstitlarna till Wii U, men strax innan släppet sköts spelet upp. Säkert lite snopet för Nintendo som visat upp det i samband med konsolen på ett flertal mässor.

Nu säger sig sajten Pure Nintendo ha fått ett släppdatum bekräftat av utgivaren Ubisoft. Enligt dem ska Rayman Legends finnas i en butik nära dig den 26 februari nästa år - men frågan är om det stämmer.

VG247 har kontaktat Ubisoft som då inte kunnat bekräfta uppgifterna.

"Ubisoft bekräftar att Rayman Legends är tänkt att släppas i början av 2013. Våra utvecklare arbetar hårt på att slutföra spelet och ser fram emot att ge fansen mer information inom kort!", säger en representant för företaget.

Ny trailer för Rayman Legends

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!