Eurogamer.se

Snart får utvecklare sina Ouya-konsoler

Skickas ut i slutet på månaden

Den crowdfundade spelkonsolen Ouya drog in över 8,5 miljoner dollar på Kickstarter i somras och blev sajtens näst mest framgångsrika projekt. Dessutom blir den snart verklighet, och inom kort får spelutvecklarna lägga vantarna på den lilla klossen.

De utvecklare som lade 699 dollar eller mer får sina konsoler utskickade den 28 december. Samtliga Ouya som tillverkas kommer att gå att använda till spelutveckling, men Boxer8 som ligger bakom projektet lovar att den här första omgången har något litet extra i paketet.

För den utvecklare som inte hade råd eller missade kampanjen när den begav sig lottar Boxer8 också ut tio konsoler. Var tioende dag från och med nästa vecka kan du vinna en konsol genom att framföra din spelidé till studion här.

Ouya-konsolerna ska skickas ut till de som bidrog med pengar i mars nästa år och finnas till allmän försäljning från och med april.

1

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!