Eurogamer.se

Company of Heroes blir film

Första trailern dyker upp

Strategispelet Company of Heroes har inte bara en uppföljare på gång, utan även en film. Projektet utannonserades utan pompa och ståt tidigare i år och nu har en första trailer dykt upp.

Denna trailer visar flera skådespelare som tidigare agerat i filmer eller tv-serier som utspelas under andra världskriget då Tom Sizemore och Neal McDonough medverkar. Sizemore spelade som bekant rollen som Sergeant Horvath i Rädda Menige Ryan och McDonough gjorde en enligt undertecknad lysande insats som Lynn 'Buck' Compton i Band of Brothers.

McDonough har även medverkat i Flags of Our Fathers och Captain America, som också utspelas under andra världskriget och han är bekant med spel-filmatiseringar då han spelade Bison i Street Fighter: The Legend of Chun-Li.

Brittiske före detta fotbollsspelaren nuvarande skådespelaren Vinnie Jones medverkar också i filmen, som av någon outgrundlig anledning inte finns med på filmsajten IMDB. Att filmen existerar råder det dock ingen tvekan om och ni kan själva beskåda trailern här nedan.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!