Eurogamer.se

Darksiders II får ny expansion denna vecka

Tredje expansionen snart här

En ny expansion till Darksiders II (8/10) kommer att släppas denna vecka. Expansionen, som går under namnet The Demon Lord Belial, når PC och Xbox 360 idag tillsammans med den nordamerikanska PS3-versionen. Europeiska PS3-spelare får det nya materialet i morgon, onsdag.

The Demon Lord Belial kostar 800 MSP eller drygt 10 dollar, förutsatt att du inte har säsongspasset för spelet, då är expansionen gratis. Inget har dock nämnts om huruvida det nya materialet når Wii U-versionen av spelet eller inte.

I den nya expansionen ska huvudkaraktären Death söka upp den kvarvarande mänsklighet som sägs ha överlevt apokalypsen från det första spelet. Sedan dyker demon-lorden Belial upp och vi kan bara anta att dessa två inte kommer överens.

Har du spelat de tidigare expansionerna och kommer du att skaffa den nya också?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!