Eurogamer.se

Ny bana till PlayStation All-Stars Battle Royale

Blandar Heavenly Sword och WipEout

Sony har bekräftat att en ny bana kommer att släppas till PlayStation All-Stars Battle Royale (9/10) i tillsammans med de två sedan tidigare utannonserade karaktärerna Emmett Graves och Kat. De två karaktärerna och den nya banan kommer alltså att lanseras som ett paket med nedladdningsbart extramaterial i början av nästa år och kommer att vara gratis under de två första veckorna.

Den nya bana som spelare kan ta del av ska, likt andra banor i spelet, korsa två vitt skilda spel med varandra och denna gång rör det sig om Heavenly Sword och WipEout. Vi kan alltså med andra ord räkna med snabba svävare som far förbi och försöker ställa till med problem under hektiska matcher i forntida miljöer.

Detta nedladdningsbara paket blir den officiella introduktionen av WipEout i Battle Royales universum, om du inte räknar några specialföremål som finns med sedan tidigare. Ser du fram emot nya karaktärer och banor till PlayStation All-Stars Battle Royale?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!