Eurogamer.se

Nytt Nintendo Direct för Europa i morgon

Ska fokusera på spel till Wii U och 3DS

Nintendo meddelar att de under morgondagen kommer att sända ett nytt Nintendo Direct för den europeiska marknaden. Sändningen kommer att ledas av chefen för Nintendo of Europe, Satoru Shibata och kan beskådas på deras officiella hemsida. Det hela börjar klockan 18:00 och fokus kommer att ligga på kommande spel till 3DS och Wii U.

Några av de spel som är planerade för lansering till Wii U under det första kvartalet 2013 är Pikmin 3, Lego City Undercover och Aliens: Colonial Marines. Till 3DS är Luigi's Mansion: Dark Moon ett efterlängtat spel för många så chansen är antagligen stor att dessa spel får en hel del uppmärksamhet under sändningen.

Förhoppningsvis får vi ett par spikade släppdatum och en och annan överraskning. Kommer du att se Nintendo Direct i morgon?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!