Eurogamer.se

PlayStation 3 får exklusiva uppdrag till Far Cry 3

Expansionen High Tides fokuserar på samarbetsläget

Den officiella PlayStation-bloggen har idag utannonserat en kommande expansion till Far Cry 3 (9/10) som kommer att vara exklusiv för Sonys konsol. Expansionen heter High Tides och fokuserar på spelets samarbetsläge. De två nya kapitlen, Jailbreak och Redemption, tar vid där samarbetslägets kampanj i huvudspelet slutade och det kommer att bjudas på nya uppdrag, nya vapen och mycket annat.

Något exakt datum för High Tides är inte satt ännu, men redan i januari är det tänkt att expansionen ska dyka upp. Borde vara precis lagom lång tid för att hinna utforska allt som Rook Islands har att erbjuda, eller vad tror du?

Kolla in samarbetsläget i Far Cry 3

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!