Eurogamer.se

Steam Big Picture Mode nu tillgängligt

Firas med en rejäl rea

Under gårdagen lanserade Valve sitt TV-vänliga gränssnitt Big Picture Mode till sin digitala spelbutik Steam. Tjänsten har testats som beta under en period och har nu alltså släppts lös för alla som vill använda den. Tanken är att Big Picture Mode ska underlätta för de spelare som gärna kopplar sin dator till en TV och spelar i soffan med en handkontroll.

För att fira lanseringen har Valve  startat en stor rea på flera titlar som är optimerade för att spelas med handkontroll. Flera av dessa är upp till 75 % billigare än i vanliga fall, så se till att shoppa loss innan rean slutar den 10 december. Samtliga titlar i rean finns här.

Valve påpekar också i ett pressmeddelande att samtliga titlar på Steam är tillgängliga i Big Picture Mode och att tjänsten även innehåller ett nytt sätt att skriva med handkontroller istället för tangentbord.

Har du testat Big Picture Mode och vad tycker du i så fall?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!