Eurogamer.se

Need for Speed: Most Wanted får expansion

Ultimate Speed Pack släpps den 18 december

En första expansion till Need for Speed: Most Wanted (7/10) är på väg, meddelar Electronic Arts. Det nedladdningsbara paketet går under namnet Ultimate Speed Pack och ska släppas redan om två veckor, den 18 december.

Ultimate Speed Pack kommer att kosta 800 MSP eller drygt 8 pund. För detta får du tillgång till fem av världens snabbaste bilar och hela 25 nya tävlingar. Bland annat får vi ratta Pagani Zonda R, McLaren F1 LM, Lamborghini Aventador J och Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. En ny Most Wanted-bil att tävla mot finns också i form av Hennessey Venom GT Spyder.

Utöver detta bjuds det även på 70 nya milstolpar för flerspelarläget. Kommer du att skaffa Ultimate Speed Pack?

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!