Eurogamer.se

Retro City Rampage snart till europeiska PSN

Ska bara godkännas först

Retro City Rampage har länge varit efterlängtat på europeiska PlayStation Store. Redan för ett par månader sedan släpptes spelet i Nordamerika men vi andra har fått vänta. Nu meddelar dock spelets skapare, Brian Provinciano att det är inlämnat till Sony i Europa för att godkännas och göras redo för lansering.

En av anledningarna till att det dröjt så länge är att Provinciano ändrat delar av spelet baserat på feedback för att förbättra upplevelsen. Bland annat har flera sidouppdrag utvecklats, fordon har blivit snabbare och spelet är bättre balanserat överlag. Dessa förbättringar kommer att släppas till den ursprungliga versionen som en uppdatering längre fram.

Något exakt datum finns inte för spelets europeiska lansering än, men om vi har tur dyker det upp till både PlayStation 3 och Vita inom de närmaste veckorna.

Lanseringstrailer för Retro City Rampage

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!