Eurogamer.se

Använd PlayStation Store i din webbläsare

SEN Store lanserad idag

Sony har idag överraskande nog lanserat en version av SEN Store för webbläsare. I den digitala butiken kommer användare åt sitt konto och kan köpa spel och annat direkt utan att starta konsolen. Nedladdningar startar dock inte automatiskt efter genomfört köp utan detta måste göras genom konsolen, där dina köp väntar i nedladdningslistan.

En fördel med den nya butiken är att den stöder såväl förbetalda kort, kreditkort som PayPal.

För tillfället verkar butiken inte vara fullt uppstartad i alla regioner. Undertecknad lyckas till exempel inte logga in på kontot via webbsidan och ibland är sidan inte tillgänglig överhuvudtaget. Detta är troligen något som snart kommer att åtgärdas och det återstår att se huruvida den nya tjänsten kan konkurrera med Microsofts motsvarighet för Xbox. Det blir också intressant att se hur Nintendo kontrar i framtiden.

Kommentarer (8)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!