Eurogamer.se

Bekräftat släppdatum för Crysis 3

I februari smäller det

Släppdatumet för Crysis 3 är nu spikat, meddelar Cevat Yerli, chef för studion Crytek. Rapporten kommer från Joystiq och där avslöjas det att den efterlängtade skjutaren kommer att släppas lös i ett framtida New York den 19 februari i Nordamerika och den 22 februari i Europa.

Som en del av marknadsföringen av spelet kommer filmskaparen Albert Hughes, som ligger bakom filmer som From Hell, Menace II Society och Book of Eli, att producera en videoserie för spelet med namnet The 7 Wonders of Far Cry 3.

Om du tänkt spela Crysis 3 på PC kommer du inte kunna använda Windows XP och du måste ha en burk med minst 2GB RAM-minne och ett DirectX-grafikkort med minst 1GB RAM. Vill du köra på högre inställningar lär det dock krävas något betydligt mer kraftfullt.

Ser du fram emot Crysis 3?

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!