Eurogamer.se

BioShock Infinite försenat igen

Bara med en månad den här gången

Det hett efterlängtade BioShock Infinite har drabbats av ännu en försening. Spelet var planerat att släppas till PC, PlayStation 3 och Xbox 360 den 26 februari, men har nu skjutits upp en månad till den 26 mars.

Förseningen beror enligt Ken Levine på att teamet behöver lite mer tid för att finputsa spelet och fixa buggar.

"När Rod Fergusson (före detta chef för Gears of War-serien hos Epic Games, reds anm.) kom till oss såg vi över spelet. Efter en månad sa han att han sett över schemat och tyckte att vi behövde ytterligare tre-fyra veckor för att finslipa det", säger Levine.

Ytterligare en månads väntan alltså. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?

Ny trailer för Bioshock Infinite

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!