Eurogamer.se

Rayman Legends släpps i februari

Plattformsspel till Wii U får släppdatum

Ubisoft har utannonserat ett officiellt släppdatum för Rayman Legends. Det Wii U-exklusiva spelet var tidigare tänkt som en lanseringstitel till Nintendos nya konsol men försenades kort innan lansering.

Tiden i ovisshet är nu över då företaget (via ONM) bekräftat ett släppdatum för spelet. Den 28 februari anländer uppföljaren till Rayman Origins (9/10).  Lanseringsdatumet stämmer överens med de rykten som tidigare cirkulerat kring spelet och förväntansfulla fans behöver alltså inte vänta alltför länge på spelet.

Lanseringen av Rayman Legends blir starten på en smått galen period av spel till Nintendos olika enheter då mars månad är fylld av lanseringar. Vi kommer bland annat få se Luigi's Mansion: Dark Moon, Monster Hunter 3 Ultimate och Castlevania: Lords Of Shadow - Mirror Of Fate.

Ny trailer för Rayman Legends

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!