Eurogamer.se

Spyro the Dragon till PSN nästa vecka

Den lila draken gör comeback

En trevlig överraskning är på gång för fans av de klassiska Spyro the Dragon-spelen till PSOne. Nästa vecka, den 12 december anländer nämligen den lila draken till PlayStation Store som nedladdningsbar titel.

Det är inte heller bara det första spelet som släpps, utan hela den ursprungliga trilogin, som skapades av Insomniac Games. Just Spyro är en spelserie som har efterfrågats många gånger på den officiella PlayStation-bloggen och det var även där avslöjandet gjordes.

Någon prislapp för de olika spelen har inte tillkännagivits, inte heller om spelen kommer att fungera på PS Vita eller bara PlayStation 3. Den som lever får se helt enkelt och det redan nästa vecka.

Ser du fram emot att återuppleva Spyros ursprungliga äventyr?

Kommentarer (6)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!