Eurogamer.se

Capcom utannonserar Street Fighter x Mega Man

Gratisspel till PC med klassiska karaktärer

En av spelvärldens mest ikoniska karaktärer, Mega Man, fyller 25 år i år. Man kan tycka att Capcom har varit lite dåliga på att uppmärksamma detta, men nu får den blå robothjälten åtminstone lite mer uppmärksamhet än han fått de senaste åren.

Capcom har nämligen utannonserat spelet Street Fighter x Mega Man, ett gratisspel till PC som ska släppas redan den 17 december. Spelet verkar vara ett plattformsspel av typiskt Mega Man-stuk, där hjälten måste besegra en rad bossar för att få deras krafter.

Twisten i det hela är att bossarna denna gång är karaktärer från Capcoms Street Fighter-serie, främst den andra delen, av utannonseringstrailern att döma. Det innebär att Mega Man kommer att få duellera med karaktärer som Ryu, Blanka och Chun-Li.

Musiken kommer också att vara plockad från de båda serierna, så räkna med en hel del klassiska toner. Låter Street Fighter x Mega Man som något för dig? Den första trailern finns nedan.

Trailer för Street Fighter X Mega Man

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!