Eurogamer.se

Nästa Assassin's Creed kan utspelas i Brasilien

Lönnmördare till varmare breddgrader?

Assassin's Creed III (9/10) släpptes för bara en dryg månad sedan, men redan nu börjar det dyka upp rykten kring nästa del i serien. Det är Bertrand Chaverot, managing director för Ubisoft Brazil som sagt till sajten Techtudo (översatt via Gamespot) att nästa spel i serien är på väg till Sydamerika.

Detta är inte på något sätt bekräftat och Ubisoft har inte uttalat sig om ryktena. Men med tanke på att ett flertal uppdrag i Assassin's Creed III utspelades just på den sydamerikanska kontinenten känns det kanske inte helt omöjligt? Skulle detta då kunna kopplas ihop med ryktena om att nästa del i serien ska släppas redan 2013 och dessutom innehålla ett samarbetsläge?

Vart vill du helst att Assassin's Creed beger sig till nästa del?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!