Eurogamer.se

The Last of Us får flerspelarläge

Naughty Dog bekräftar saken

Utvecklarna Naughty Dog har bekräftat att deras nästa spel The Last of Us kommer att innehålla ett flerspelarläge. Det hela avslöjades när bonusar för förhandsbokning hos amerikanska Gamestop visade upp föremål till flerspelarläget.

Arne Meyer från Naughty Dog skriver på den amerikanska PlayStation-bloggen att de inte är redo att prata om flerspelarläget riktigt än, men att de kommer avslöja detaljer kring det innan spelet släpps.

Detta är första gången som Naughty Dog officiellt pratar om ett flerspelarläge, även om inget konkret avslöjades. Kommer vi att få spela som karaktärer från kampanjen i flerspelarläget eller handlar det om andra överlevare? Får vi rentav ta kontroll över de infekterade? Frågorna är många och svaren lär komma i sinom tid. Vad vill du se i flerspelarläget?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!