Eurogamer.se

Vinnarna i Julkalendern 2012 på Eurogamer.se - Lucka 3-9

Vann du något i våra luckor?

Vår julkalender här på Eurogamer.se är i full gång. Oj, vad ni öppnar luckor! Vi tävlar ju ut minst ett spel om dagen fram till julafton, och det blir några riktigt maffiga vinster innan dopparedagen. Missa inte dagens lucka.

Vi har i alla fall stängt sju av luckorna och presenterar vinnarna här nedan. Vann du?

Grattis! Vi hör av oss till er via privatmeddelande under dagen och ber om er adress och sedan skickar vi spelen till er. Tack till Sega, Pan Vision, Electronic Arts, Sony, Nordisk film, Capcom, Focus och Activision för vinsterna och tack till er alla för att ni deltog.

Klicka här för att visa den senaste luckan!

Kommentarer (6)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!