Eurogamer.se

Bygg 16 städer i varje SimCity-region

Sköt alla själv, eller ta hjälp av vänner

Sedan det nya SimCity visades upp har många undrat över det nya region-systemet. En av de vanligaste frågorna har varit hur många städer som kan byggas i varje region, och nu har Electronic Arts och Maxis lämnat besked angående just detta.

Hela 16 städer kommer att kunna byggas i varje region och det är upp till dig som spelare om du vill använda dem alla, om du vill sköta dem själv eller om du vill bjuda in vänner att sköta städerna.

När du ska börja spela i en ny region kan du i förväg kolla upp vilka andra som spelar där och även vad det finns för resurser och andra fördelar med just det område som du siktat in dig på. Du kan undersöka mängden kol som finns i marken om du vill bli rik på kolgruvor och du kan ta hand om grannstädernas sopor för att få inkomster den vägen.

SimCity släpps till PC den 7 mars.

Simcity - Gamescom 2012-trailer

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!