Eurogamer.se

Humble THQ Bundle genererar över 4,5 miljoner dollar

Slänger nu med Warhammer 40k: Dawn of War

För en tid sedan släpptes Humble THQ Bundle, en samling med flera toppspel från THQ. Nu rapporteras det att samlingen genererat över 4,5 miljoner dollar, vilket är imponerande då spelare själva får välja hur mycket de vill betala. I skrivande stund har drygt 795 400 personer investerat i samlingen som inkluderar Metro 2033, Red Faction: Armageddon, Darksiders och Company of Heroes med två expansioner.

Om du dessutom väljer att betala mer än den genomsnittliga summan, som för närvarande ligger på 5,68 dollar, får du även Titan Quest och Saints Row: The Third, vilket måste ses som ett sinnessjukt prisvärt paket för dryga 50-lappen. Nu har Warhammer 40k: Dawn of War också lagts till i samlingen, vilket ytterligare ökar värdet.

THQ ligger fortfarande risigt till rent ekonomiskt och denna samling lär hjälpa till att hålla företaget på fötter ett tag till, även om en del av vinsten går till välgörenhet. Förhoppningsvis får vi se flera företag följa samma trend med spelsamlingar som Humble Bundle.

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!