Eurogamer.se

Inga planer på uppföljare till Retro City Rampage

Men samtliga versioner är snart klara

Under förra veckan kunde vi rapportera att den europeiska PSN-versionen av Retro City Rampage snart är redo för lansering efter en lång tids försening. Enligt spelets skapare, Brian Provinciano, kommer det dock vara värt väntan, då den nya versionen av spelet ska vara extra polerad och betydligt bättre än den som släpptes i Nordamerika tidigare under hösten.

Provinciano svarade på frågor om spelet via Twitter i helgen och fick bland annat frågan om en prissänkning är aktuell på grund av förseningen.

"Nej. Du kommer att få ett bättre spel. En månad mer av polering och utveckling", svarade spelskaparen.

En annan ganska given fråga var huruvida Provinciano har några planer på att skapa en uppföljare till spelet. Även där blev svaret "nej".

"Jag behöver semester när spelet är ute på alla plattformar", sade Provinciano. I ett senare inlägg skriver dock Provinciano att han gärna fortsätter med spel med öppna världar, men att inget är planerat för den närmaste tiden.

Med "alla plattformar" menar han Xbox 360- och Wii-versionerna av spelet, som det har varit väldigt tyst om den senaste tiden. Men nu fanns det åtminstone några uppdateringar från Provinciano angående dessa versioner.

"Retro City Rampage håller nu på att granskas för lansering på Xbox Live Arcade. Det har testats väldigt mycket innan dess så förhoppningsvis godkänns det utan problem. Detsamma gäller för Wii-versionen och jag hoppas att spelet kan släppas senare denna månad".

Lanseringstrailer för Retro City Rampage

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!