Eurogamer.se

Namninsamling för Dark Souls 2 till Wii U

Spelare gör sina röster hörda

Under helgens VGA-gala utannonserades Dark Souls 2, uppföljaren till de brutala Demon's Souls (9/10) och Dark Souls (10/10). Spelet presenterades i form av en trailer och det stod klart att spelet planeras att släppas till PC, PlayStation 3 och Xbox 360.

Nu rapporterar Nintendo Life att fans har startat en namninsamling för att få spelet släppt även till Nintendos nya konsol Wii U. Insamlingen har i skrivande stund lite mer än 3000 röster och målet är satt till 100 000. Om uppnått mål faktiskt får utgivaren Namco Bandai att släppa en Wii U-version av spelet är givetvis långt ifrån säkert. Skulle  du vilja se Dark Souls 2 på Wii U?

Om ni missade den första trailern för spelet när den släpptes så kan ni nu se den här nedan.

Första trailern för Dark Souls II

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!