Eurogamer.se

THQ ger bort Metro 2033 gratis

Gilla Facebook-sida, få gratis spel

Vi rapporterade tidigare idag om framgångarna för Humble THQ Bundle och nu går THQ ett steg längre och delar ut gratis spel. Den stämningsfyllda skräckskjutaren Metro 2033 delas nu ut via spelets Facebook-sida.

Det enda du behöver göra är att gå in på sidan och gilla den, för att få tillgång till en kod som gör att du kan ladda ner spelet helt gratis via Steam. Erbjudandet gäller fram till den 16 december, så du har fortfarande ett par dagar på dig att skaffa spelet.

Förmodligen är detta en del i marknadsföringen inför uppföljaren Metro: Last Light som släpps nästa år. Samtidigt är det en trevlig gåva från THQ till alla sina fans. Kommer du att ladda hem Metro 2033?

Kommentarer (8)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!